Wegbeschrijving

[SGM lat="51.195344" lng="4.473038" zoom="16" type="SATELLITE" directionsto="Grensstraat, Deurne, Belgium" content="Boeckenberg Sportcenter, Grensstraat, Deurne (Antwerpen)"]

Boeckenberg Sportcenter is gelegen aan de Grensstraat 9 te Deurne en is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer, per fiets of met de auto via het rondpunt Wommelgem.

Komende met het openbaar vervoer : Buslijn 20 (vanaf Rooseveltplaats Antwerpen) tot halte Grensstraat/Fort III straat. Wandel de Grensstraat in en na 50 meter bevindt zich het Boeckenberg Sportcenter aan de linkerkant.

Komende per auto uit alle richtingen Kleine Ring rond Antwerpen R 1 afrit Borgerhout (nr.3). Volg de richtingwijzers Deurne-Zuid tot verkeerslichten kruispunt Luitenant Lippenslaan/ Dokter Van de Perrelei. Aan de eerste verkeerslichten (links van de straat ligt Café De Nieuwe Mugge) sla rechtaf Dokter Van de Perrelei 300 m. Aan de rotonde schuin links (225°) Arthur Matthyslaan in (en steeds rechtdoor) Jozef Verbovenlei volgen. Aan verkeerslichten (kruispunt met tramlijn Boekenberglei) neem rechtsaf Boekenberglei tot aan de verkeerslichten met de Drakenhoflaan. Sla linksaf en volg de Drakenhoflaan tot aan het verkeersplein ter hoogte van de Mortselsteenweg. Vervolg rechtdoor (Borsbeeksteenweg) tot aan de verkeerlichten aan het kruispunt met de Grensstraat (Café Poney Pub). Ga hier linksaf de Grensstraat in. Na 50 meter aan de linkerkant bereikt u het Boeckenberg Sportcenter. Er is een parking voor 50 wagens aan de ingang van het Sportcenter. Voor grote activiteiten is er tijdens de weekend en ‘s avond parkeergelegenheid op de parking Carrefour.

Komende per auto van E34/E313 uit alle richtingen, afslag 18 – Wommelgem nemen. Aan het rondpunt de richting Deurne volg de militaire baan (Autolei). Aan de verkeerslichten met de Herentalsebaan rechtdoor de militaire baan (Frans Beirenslaan) blijven volgen. Aan de kruising met De Robianostraat (centrum Borsbeek – Carrefour met Quick restaurant) aan de verkeerlichten rechtsaf. Aan de volgende kruising met verkeerlichten bevindt zich de Grensstraat (Café Poney Pub). Sla hier rechtsaf de Grensstraat in. Na 50 meter aan de linkerkant bereikt u het Boeckenberg Sportcenter. Er is een parking voor 50 wagens aan de ingang van het Sportcenter. Voor grote activiteiten is er tijdens de weekend en ‘s avond parkeergelegenheid op de parking Carrefour.