Bridgers uit London te gast op Boeckenberg

Vrijdag 7 september verwelkomen wij op het Sportcenter ca 90 Engelsen. Zij verblijven in Antwerpen om op zaterdag 8 september deel te nemen aan de 23ste Antwerpse Café Bridgedrive.

Zo’n 600 deelnemers lopen in hartje Antwerpen van Café tot Café en spelen daar telkens 4 handjes bridge. Het event begint om 12u30 en is afgelopen om 19u30. De overgrote meerderheid bridgers komen voor deze gelegenheid uit Nederland, Engeland en Frankrijk.

Voor de gelegenheid ontvangen we op het Sportcenter de vele Engelse gasten voor deelname aan de Bridgedrive van Boeckenberg Bridge Club.

Hier zullen ca 34 bridgetafels klaar staan om samen met de lokale bridgers de avond door te brengen. Er zijn nog slechts enkele plaatsen vrij om deel te nemen. Geïnteresseerden kunnen overigens ook een kijkje komen nemen, tenminste als ze stil kunnen zijn.

Op dinsdag 18 september om 19u30 start overigens op het Boeckenberg Sportcenter een nieuwe bridgecursus. Er zijn 14 lesavonden en 6 oefenavonden voorzien. Inschrijven kan nog steeds bij Peter Snelders. Meer informatie vind je op de affiche.

This entry was posted in Sportcenter. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *